Tarinat

Pepen ja Toron laivamatka

Eräänä kesäpäivänä Pepe ja Toro istuivat taas kerran Vuosaaren huipulla ja katselevat sataman hyörinää. Siellä näkyy paljon rekkoja, laivoja, kontteja ja nostureita – ja yksi junakin on satamassa. Kaikki satamassa kiinnostaa Pepeä ja Toroa, mutta aivan erityisesti he odottivat, että eräs tietty laiva lähtisi. Kun kello tuli viisi, heidän odotuksensa palkittiin vihdoin ja he näkivätJatka lukemista ”Pepen ja Toron laivamatka”

Pepe ja Toro ja monenlaiset tornit

“Mikä tuo korkea kivihökötys on?, kysyi Pepe, kun kaverukset olivat jälleen kerran kiivenneet puuhun. ”Onko se majakka?” ”Se on torre eli torni.”, vastasi Toro. ”Torneja on monessa paikassa täällä meren rannalla. Torneissa vahdittiin, ettei mereltä tule merirosvoja. ”Mitä sitten tehtiin, jos merellä näkyi merirosvoja?” kysyi Pepe ”Hyvä kysymys”, vastasi Toro. ”Sen tornin vahti, joka näkiJatka lukemista ”Pepe ja Toro ja monenlaiset tornit”

Pepe ja Toro ja jokivarren eläimet

Pepen ja Toron mielestä linnat ja vuoret ovat jännittäviä. Eräänä kauniina päivänä he matkustivat pieneen kaupunkiin nimeltään Jimena, joka sijaitsee vuorella ja jonka yläpuolella on linna. Pepe ja Toro halusivat tietenkin päästä linnaan katsomaan näkymiä. Pepe ja Toro kiipesivät linnan muurin päälle ja katsoivat ympärilleen. Linnasta näki pitkälle. Todella pitkälle. ”Olen kuullut, että tuolla alhaallaJatka lukemista ”Pepe ja Toro ja jokivarren eläimet”

Pepen ja Toron delfiinipurjehdus

Pepe ja Toro ovat oikeasti aika arkoja, mutta mielikuvituksessaan he ovat urheita seikkailijoita. Niinpä, kun Pepe ja Toro istuvat Esteponan satamassa ja katselevat kalastajaveneitä… … he kuvittelevat lähtevänsä kalastamaan Atlantin aaltoihin. Ja kun Pepe ja Toro näkevät meripelastusaluksen lähtevän Esteponan satamasta… He lähtevät mielikuvituksessaan sen mukana pelastamaan haaksirikkoon joutuneita laivoja. Eräänä päivänä Pepe ja ToroJatka lukemista ”Pepen ja Toron delfiinipurjehdus”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: